2009. augusztus 3., hétfő

True Tanya Racer

Rájár a rúd nagyon szegény Suzukisokra... Sajnálom is őket valamennyire, mert egy ilyen kis autót is ízlésesen ki lehet pofozni, de a sok gagyi mellett elvesznek az igényesen összerakott gépek.

Nézzétek csak meg ezt a gyönyörűséget, erre egyszerűen nincsenek szavak. :D







Először is mi a nyavajának ennyi lámpa? Rally versenyző a srác, esetleg a faluba nincs közvilágítás, és nem tud beállni a pajtába a 2 normál fényszóró és a ködlámpák segítségével? Másrészt mi az a 2 sárga lámpa a lökhárító alján? Szélességjelző? Az nem ott szokott lenni. Vagy ez esetben magasságjelző, hogy muatassa frankón ültetve van ám a gép és mennyire lent van az alja?

Azzal a 4 lámpával elkövetett egy óriási hibát is. Nagyon egészséges a hűtőrács elé rakni őket. Azt nem véletlenül szokták szabadon hagyni. A rendszám elhelyezéséhez megint csak gratulálok, ha már fent nem kap levegőt akkor már odalenn se kapjon szegény.

Matricákból nincs hiány szó se róla, de ennyi ömlesztett gagyit egy helyen ritkán látni. A fényes ablaktörlőkről inkább egy szót se, de amitől tényleg nem lehet napirendre térni, az a zöld szigetelőszalagos morcosítás, és az itt-ott fellelhető kék szigetelőszalagok. Könyörgöm miért?!?!



Hátul sem jobb a helyzet, azért a fóliázásért feltolnak még 1-2 gumibotot a tulaj seggébe az biztos. Fényes ablaktörlő rulez hátul is, és az elmaradhatatlan szigetelőszalagok és matricák itt is jelen vannak. Ami még érdekes, azok az antennák. Miért?!?! Taxis a srác, esetleg mobil közvetítőkocsi ez, hord magával egy laptopot és a Wi-fi jelek vételét hivatottak javítani, esetleg a rendőrségi frekvenciákat hallgatja le, nehogy valahol lemeszeljék lassúhajtásért? Szörnyű.




Hifi terén is belepakolt néhány dolgot, már csak az a kérdés, hogy megérte-e. Szerintem nem. Valljuk be, szerintem az összes matrica, szigetelőszalag, fólia, lámpa, stb. árából csaphatott volna a helyi kocsmában egy görbe délutánt a teljes haveri társasággal, de úgy, hogy sakálrészeg lett volna az egész banda a végére. Legalább lett volna egy jó napjuk, és ez a szörnyszülött se készül el. De sajnos a világ nem tökéletes. :D

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése