2009. augusztus 7., péntek

Barbie baba rémálom

Ismét egy sanyarú sorsú BMW-re leltem, hát nem irigylésre méltó az biztos.



A pénzkidobáson kívül értelme nem volt, mert szépnek nem szép az is biztos. Először is a festés. Ha egy nőé a gép, akkor még azt mondom, hogy szódával és száraz kenyérrel úgy ahogy elmegy.
De ha egy faszié, akkor tuti, hogy a srác alap testhőmérséklete nem 36.6 fok celsius, hanem valahol 40 körül van.
De tekintsünk el a festéstől, matricaáradat egy régebbi BMW-n? Az összematricázás jobban illik a japán gépekre nem egy német verdára. Persze ott is csak ízlésesen, nem összevissza.

Az az első lökhárító valami komplett idióta szörnyszüleménye lehet, hogyan tud valaki egy ilyen borzalmat megálmodni, azt én nem tudom. Ez még nem is lenne baj, ha nem lenne egy másik mafla aki felteszi ezt a kreálmányt egy olyan autóra, amire egyáltalán nem illik! Még egy japó vason is hülyén állna nemhogy egy szögletesebb BMW-n. A küszöbspoiler sem igazán illik a képbe úgy érzem, és hát az a hátsó szárny az bármilyen autón borzalmasan állna, de egy ilyen régebbi BMW-n egyenesen hányingert keltő. Az átalakított kamu-légbeömlő formájú motorháztetőről meg inkább egy szót se. Szerintem akik csinálták se tudták mi lesz belőle, így inkább ki se lyukasztották egy helyen sem. :D

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése