2009. augusztus 10., hétfő

Streetfighter

Ismét elnézést kell kérjek a Suzuki tulajdonosoktól, de hát sajnos emellett az elit tuning járgány mellett nem lehet szó nélkül elmenni. A képek sajnos elég ramaty minőségűek, de a lényeget úgy hiszem sikerült megörökítenie Poplacsek barátomnak.


Mit is mondjak, a Tanya Racer-t nem üti de azért kemény dió. A már megszokott ragasztott szemöldökök annyira ugyan nem látszanak, de ott vannak, saját szememmel láttam. :D Az a tyúkketrecre való rács elég gáz, és még rátesz egy lapáttal, hogy elég barbár módon lett beleszerkesztve úgymond. A rally ködlámpákhoz külön gratula, nem tudom ennyi ember jár amatőr versenyekre, esetleg rosszul látni a gyári ködlámpákkal a nagy ködben? Vagy ha nem volt rajta gyárilag, akkor ha már lúd legyen kövér? Az első esetet kötve hiszem, mert akkor nem költötte volna a pénzt komolytalan dolgokra, a másodikat is kizárnám, errefelé nem szokványos a sűrű köd sem. Lehet csak szimplán Tanya Racer nyomdokaiba akar lépni.

A motorháztetőn mindkét oldalra felragasztott matricához megint csak gratulálni tudok, mai napig nem jöttem rá, hogy légbeömlő imitáció akar-e lenni vagy mi a szösz, mindenesetre gáz.



A sima ragasztott matricákat már megszokhattuk, ez most valami új. Ragasztás, de nem matrica, hanem fémdísz! Gyorsabb nem lesz tőle, és iszonyatosan nem passzol ez ide.


Na meg persze itt az elmaradhatatlan acél tankfedelet imitáló matrica. Amin bevisítottam, hogy még kulcslyuk is van a matricán. :D Talán nem téveszti el, hogy melyikkel kell nyitni amikor tankolni megy. :D


Na hát és persze a lényeg. Az elmaradhatatlan szarvas agancs, vasalódeszka, vagy hívjuk aminek akarjuk ezt a borzalmas hátsó szárnyat. Az még külön érdekelne mondjuk, hogy az a WC-lehúzó lánc mi a jó eget keres ott hátul, de talán jobb így, hogy ezt jótékony homály fedi. :D



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése