2009. augusztus 11., kedd

Segíts nekünk!

Mi sem lehetünk ott mindenhol, és az egész országot átutazni sincs módunkban. Ezért kérjük a Ti segítségeteket. Ha az utcán láttok olyan verdát amiről úgy gondoljátok, hogy gagyi, és ezt másoknak is látniuk kell, akkor fényképezőgépet, vagy mobilt elő, és hajrá, ne spóroljatok a tárhellyel. :D Próbáljatok jó minőségű képeket küldeni, persze a lehetőségeitekhez képest. Nem várjuk el, hogy profi fotósként működjetek, hisz láthatjátok mi is amatőr szinten űzzük a fotózás mesterségét. :D

Az elkészült képeket pedig úgy ahogy van küldjétek el Poplacseknek és nekem a gagyiverda@freemail.hu e-mail címre! A képeket átnézzük és szükség esetén szerkesztjük is őket, gondolok itt a rendszámok kitakarására, vagy túl sötét kép világosítására, stb. stb.

Rövid gondolatokat is írhattok, hogy szerintetek mi gagyi az adott autón, mi nem illik oda, stb. stb.

Miután átnéztünk mindent, és úgy gondoljuk megérdemli az adott kocsi, hogy az oldalon szerepeljen, akkor közzétesszük. Ebben az esetben természetesen a beküldőnk keresztnevét megemlítjük az adott cikkben. Kérés esetén a nick-nevet írjuk, vagy ha esetleg neve elhallgatását kéri az illető, megtesszük.

Lehetséges, hogy egy konkrét járgány tulajdonosa egyszer csak ellátogat az oldalra, és felismeri a saját autóját esetlegesen. Ha ez történne, reméljük elgondolkodik azon, hogy miért kötött ki itt a kocsija, és nem kezdi el sértő szavakkal illetni a szerkesztőt és/vagy a beküldőt. Célunk az, hogy segítsünk azoknak akiknek tuningolni támad kedvük, és megmutassuk, hogy mik azok a zsákutcák amiket szerintünk érdemes elkerülni, és nem szórni rájuk feleslegesen a pénzt, ha abból éppenséggel hasznosabb dolgot is lehetne venni.

Segítsetek nekünk, tegyünk azért, hogy ilyen szörnyszülemények, (amik csak a gazdáikat járatják le), minél előbb a változtatás útjára lépjenek.És nem utolsósorban had nevessen mindenki aki ide látogat. :D

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése